pret – deblocari auto2023-07-31T06:49:04+00:00

Deblocări auto - Prețuri

A rămâne blocat în casă sau cu cheia blocată în mașină e un lucru foarte stresant. În cazul în care trebuie să chemi un lăcătuș pentru a salva ziua, avem niște detalii la dispoziția ta în legătură cu câți bani te poți aștepta să cheltui.

În medie, serviciile de lăcătuș costă aproximativ 200 ron / incident. Costul exact, totuși, variază în funcție de următoarele lucruri: ce anume trebuie deblocat, ora solicitării serviciului (deblocarea unei uși după ora 19:00 costă mai mult), locația ta – unde trebuie să se deplaseze lăcătușul pentru a ajunge la tine.

Deblocări auto – preț

Dacă ușa mașinii este blocată nu este o idee bună să încerci să o deschizi așa cum ai făcut în anii 1990 (probabil vei provoca daune și astea s-ar putea să te coste mai mult decât să chemi un lăcătuș deblocări auto).

Sună la noi pt. deblocări auto la orice oră. Îți stăm la dispoziție cu următoarele servicii:

între 150 – 250 ron.

Deblocari Auto fără daună

Pentru deblocarea autoturismului in cazul în care cheia este uitată în interior, butucul nu mai funcționează sau a rămas fără curent, portbagajul este închis cu cheia înăuntru sau mașina a fost închisă cu cheia în contact sau pe banchetă, vă recomandam sa apelați la un specialist în deblocări auto din Oradea.

Serviciu deblocări auto mobil

Serviciul deblocări auto poate fi o soluție convenabilă în cazul în care aveți probleme cu cheia sau cu deschiderea ușii autoturismului. Acesta poate oferi un răspuns rapid și eficient, fiind disponibil în orice moment. De asemenea, acest serviciu poate fi mai avantajos decât apelarea la un lăcătuș standard, deoarece poate oferi servicii mobile și poate fi disponibil non-stop. Totuși, este important să verificați reputația serviciului și să vă asigurați că sunt autorizați și instruiți înainte de a apela la ei, pentru a evita eventuale probleme sau daune la mașina dvs.

Cu Silvotop nu dați greș! Oferim serviciul deblocări auto mobil în Oradea și în localitățile apropiate de Oradea.

Avantajele serviciului deblocări auto mobil:

  • Beneficiați de ajutorul unui lăcătuș profesionist cu cunoștințe avansate.

Lăcătușii de la Silvotop dețin de cunoștințe avansate în domeniul deblocări auto. Ei sunt instruiți să gestioneze orice situație, fie că este vorba de o cheie pierdută, o cheie uitată în mașină sau o ușă închisă accidental. Lăcătușii noștri sunt de asemenea pregătiți să lucreze cu serii multiple de uși, sisteme de încuietori și chei.

  • Preț rezonabil

Serviciul nostru de lăcătușie mobilă oferă soluții accesibile și prețuri rezonabile. De obicei, tarifele noastre sunt calculate pe baza unei tarifare forfetare sau a tarifelor pe oră. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să plătiți prețuri exorbitante pentru deblocarea autoturismului.

  • Disponibilitate NON STOP

Cu un serviciu de lăcătuș mobil, problema poate fi rezolvată în mod eficient și rapid, fără a fi necesar să așteptați sau să faceți demersuri suplimentare. Acest lucru vă poate economisi timp și stres în situații de urgență. Practic lăcătușul Silvotop ajunge la orice locație din Oradea în 30 de minute și rezolvă problema dvs.

  • Specializare în deblocări auto

Lăcătușii mobili pot fi specializați în diferite domenii, cum ar fi deblocarea auto, reparația și deblocarea de contacte și uși auto sau copierea cheilor de mașină. Există, de asemenea, specialiști în lăcătușerie criminalistică care pot investiga dacă încuietorile au fost forțate sau dacă o încăpere a fost accesată de o persoană neautorizată. Acestea sunt servicii specializate, care oferă soluții eficiente pentru probleme specifice.

  • Ajungem oriunde în Oradea + tot județul Bihor

Acest lucru înseamnă că nu veți fi blocați într-un loc incomod sau într-o zonă rurală fără acces la servicii. Lăcătușii mobili pot ajunge la dumneavoastră, indiferent de locație, și pot rezolva rapid problema blocării. Acest lucru vă oferă siguranța și confortul de a ști că există o soluție disponibilă, chiar și în zonele mai îndepărtate.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile oferite de un lăcătuș mobil. Lăcătușul specializat în deblocări auto este pregătit pentru a oferi soluții rapide și eficiente la probleme legate de acces. Este important de reținut că un lăcătuș mobil certificat oferă pregătire continuă și cunoaștere amplă în domeniul deblocărilor și încuietorilor, oferind un serviciu de calitate și siguranță.

Promptitudine

profesionalism

Lăcătușii noștri au experiența necesară pentru a deschide ușa fără pagube.

Lăcătușii noștri răspund NON-STOP la telefon.

deblocari usi metalice pret

Prețuri deblocari usi

foarte bune

La noi găsești lăcătuși uși profesioniști. Suntem mândri de calitatea serviciilor oferite de ei. Prețurile noastre sunt foarte accesibile.

Lăcătuși uși

calificați

Lăcătușii noștri vă pot ajuta la: reparatii butuc usa metalica, schimbare yala usa metalica, schimbare butuc usa metalica, reparatii butuc auto, schimbare butuc auto, reparatii yale auto etc.

Ne mândrim cu un RATING de *****

și aprecieri din partea clienților

Florentina Serban
Florentina Serban
2022-09-15
Dana Calugarita
Dana Calugarita
2022-09-14
Adrian Ştefan
Adrian Ştefan
2022-09-14
O extraordinara relație profesională!
Bratis ovidiu
Bratis ovidiu
2022-09-14
SERVICI DE CALITATE LA PRETURI DECENTE .
Salerome Group
Salerome Group
2022-09-14
Calugarita Aurovid
Calugarita Aurovid
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns foarte repede si au deschis usa fara daune. Multmesc.
Dani Gavris
Dani Gavris
2022-09-14
Cosmin Rusu
Cosmin Rusu
2022-09-14
Recomand!
arond media
arond media
2022-09-14
Lavinia Nica
Lavinia Nica
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns in mai putin de 25 de minute si au deschis usa fara daune. Multmesc.

Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile noastre.

Go to Top