SilvoTop

Deblocări uși Oradea

Ce include serviciul nostru - Deblocări uși Oradea?

Deblocări uși Oradea Silvotop te poate ajuta dacă sunteți blocat în casă sau apartament, ați pierdut cheia sau aveți nevoie de schimbarea și înlocuirea încuietorilor ușii, ușa de la mașină refuză să se mai deschidă, ați închis cheia în mașină sau ați pierdut-o? Lăcătușii noștri din Oradea vă stau la dispoziție NON-STOP. Deblocări uși Oradea

Mai jos sunt serviciile de lăcătuși cu care vă putem ajuta:

1. Deblocări uși metalice

deblocari usi lemn Oradeade înaltă siguranță de orice dimensiuni, deblocări uși termopan, lemn, uși de interior, uși aluminiu și PVC, uși garaj și porți metalice, uși blindate, uși securizate,
deblocări uși acces instituții publice, deblocări uși seifuri

Oferim serviciul deblocari usi metalice în Oradea. Ajungem la intervenție în aproximativ 20-30 de minute. Deblocăm, Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc! Deblocări uși Oradea

Lăcătușii noștri pot repara sau înlocui diferite tipuri de mecanisme de închidere de obicei la fața locului. Lăcătușii pot, de asemenea, să actualizeze aproape orice mecanism de închidere în mai multe puncte învechit pentru unitățile de închidere cu siguranță superioară.

Pe mașinile de intervenție lăcătușii noștri dețin un stoc amplu de materiale cu care vă pot înlocui butucii, yala, broasca, manerul ușilor metalice, de termopan sau de lemn.

2. Deblocări auto

scule deblocari usi autoEste posibil să fii blocat în afara vehiculului și să ai nevoie de deblocări auto din mai multe motive, cel mai frecvent motiv fiind, că v-ați încuiat cheile în mașină, ați pierdut cheile mașinii sau ați deteriorat sau spart cheile. Un lăcătuș auto Silvotop îți poate debloca mașina și obține acces rapid la vehicul fără a aduce nici o daună autoturismului. Deschidem orice marca, model si an de fabricație. Deblocări auto Oradea stă la dispoziția ta NON STOP!

Atelierul nostru Mobil SilvoTop specializat în deblocări auto fără daune, oferă servicii rapide și eficiente în Oradea și în zonele înconjurătoare. Echipa noastră de profesioniști are o vastă experiență în domeniu și folosește cele mai bune tehnici și instrumente pentru a debloca ușile automobilelor, fără a le deteriora sau zgâria.

Atelierul nostru mobil deblocări auto vine la ajutorul tău în orice moment al zilei sau al nopții. Noi economisim timp, efort și bani celor care au nevoie urgent de deblocări auto și sună la Silvotop Oradea.

3. Înlocuire, schimbare, montare, reparații uși metalice și termopan

yale, broaște și încuietori, yale inteligente, sisteme profesionale de închidere.

Deblocari uși OradeaUn lăcătuș vă poate ajuta la reparatii usi metalice și termopan, să schimbați și să înlocuiți încuietoarea casei în cazul în care v-ați pierdut cheile, dacă încuietoarea este defectă sau dacă sunteți blocat în afara casei. Dacă tocmai v-ați mutat într-o casă nouă, primul lucru de făcut este să vă schimbați încuietorile ușii.

Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc, într-un interval de timp foarte scurt. În 30-40 min. ajungem la orice locație din Oradea. Deblocări uși Oradea

Pe mașinile de intervenție lăcătușii noștri dețin un stoc amplu de materiale cu care vă pot înlocui butucii, yala, broasca, manerul ușilor metalice, de termopan sau de lemn.

Te-ai încuiat în casă fără cheie?

deblocari usi metalice OradeaAi uitat cheile în casă sau le-ai pierdut? Ușa refuză să se deschidă? Sunteți blocat și nu aveți cheie pentru că v-ați pierdut sau ați încuiat în interior?…

Un astfel de eveniment reprezintă o problemă serioasă, mai ales dacă aveți animale de companie și copii înăuntru care au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Din fericire noi la Deblocări uși Oradea, avem câteva opțiuni pentru a vă ajuta să intrați în casă. Deblocări uși Oradea

Ce faci daca ți s-a blocat ușa de la intrare?

Mai jos sunt probleme care pot fi rezolvate de noi:

✓ Încuietoarea ușii blocată

Cheie blocată în ușă sau ruptă

✓ Ușa din PVC nu se încuie sau nu se deschide

✓ Cheia nu se întoarce în lacăt și refuză să deschidă

✓ Încuietoarea ușii este ruptă

✓ Mânerul ușii este rupt

✓ Mânerul ușii din PVC nu se ridică sau este slăbit

✓ Mecanismul ușii din PVC este stricat

✓ Cilindrul este defect

Ai pierdut cheia de la mașina sau ai închis-o înăuntru?

Deblocări uși Oradea Silvotop oferă un serviciu mobil – Călătorim la dvs. și rezolvăm problema la fața locului. Serviciul nostru de apel de urgență vă stă la dispoziție NON STOP așa că nu trebuie să vă panicați și daca ați pierdut cheile în afara orelor de program.

Sunați la un lăcătuș de la Deblocări uși Oradea Silvotop

Apelarea unui lăcătuș profesionist este o modalitate sigură de a vă întoarce acasă.

Un lăcătuș este cea mai bună opțiune în caz de urgență. Indiferent dacă ești blocat în casă pentru că ți-ai pierdut cheile sau cheia pe care o ai nu se învârte, lăcătușii noștri din Oradea sunt NON-STOP la telefon 24/24 pentru a ajuta în deblocarea ușii casei, apartamentului sau a mașinii.

Dar, ușa poate fi deschisă fără pagube?

Da, există modalități care pot fi implementate pentru a debloca o ușă de casă sau de mașină fără chei, fără a deteriora vreun obiect. Dar acest lucru poate fi implementat doar de un expert, și de aceea, în astfel de situații apare importanța unui lăcătuș profesionist.

Cum deschid lăcătușii uși și yale fără să spargă sau să strice ceva?

 • Lăcătușii repară yale, broaște și încuietori punând în aplicare o mulțime de cunoștințe, experieță, precum și familiaritate cu sistemul de lacăt și, mai ales, răbdare. Ca parte a pregătirii lor profesionale și a îmbunătățirii abilităților, lăcătușii studiază și înțeleg totul despre încuietori în timpul formării lor oficiale, precum și la locul de muncă. Pregătirea lor include cunoașterea componentelor unei încuietori, a mecanicii sale, a structurii cheii, a modului în care funcționează cheia pentru a deschide o încuietoare, care sunt lacunele sistemelor de încuietori care pot fi utilizate pentru deschiderea acesteia. Ei își dezvoltă abilitățile exersând deschiderea unei încuietori fără cheie, folosind mai multe tipuri de instrumente, pentru care sunt instruiți special. Deblocări uși Oradea
 • Un aspect cheie al unei funcții de lăcătuș profesionist este că aceștia sunt instruiți în utilizarea metodelor nedistructive și, prin urmare, urmăresc să deschidă ușa prin tactici dovedite.

 • Un lăcătuș lucrează pentru a exploata defectele de structură mecanică ale broaștei. Ei știu și înțeleg că diferite încuietori au caracteristici și slăbiciuni diferite și aici acţionează pentru a expune vulnerabilitatea din ele pentru deblocare.
 • Majoritatea încuietorilor funcționează pe funcția de știft și cilindru. Când introduceți cheia, forțează în sus, eliberând cilindrul, care deschide încuietoarea. Lăcătușul va identifica mai întâi direcția în care trebuie rotit cilindrul, apoi va introduce o unealtă pentru a scoate știftul din cilindru, ducând la întoarcerea cilindrului și deschiderea încuietorului.
 • Lucrul care facilitează procesul lor este disponibilitatea resurselor și instrumentelor de care dispun. Ei au cele mai recente și avansate instrumente și tehnici, pe care le folosesc eficient prin cunoștințele și abilitățile lor pentru a debloca ușile mașinii sau casei, fără a provoca daune. Dar, instrumentele sunt doar resursele lor; cunoștințele și abilitățile lor joacă un rol mult mai important în deschiderea eficientă a unui lacăt.

Nu improvizați instrumente!

În filme munca lacătușilor pare ușoară, dar de fapt în viața reală este mult mai dificilă. Recomand să nu încercați această variantă pentru că se poate strica cilindrul (butucul cu cheile). Niciodată să nu încercați să deschideți ușa singuri ! Dacă nu aveți experiență puteți strica mai rău decât să faceți bine, iar după ce o să apelați la un lăcătuș, pentru el o să fie mult mai greu să vă deschidă ușa! În orice caz nu există ușă pe care nu o putem deschide!

Odată ce experiența frustrantă s-a terminat și sunteți în siguranță în interior, luați măsuri pentru a fi pregătit data viitoare când vă veți găsi inevitabil pe partea greșită a unei uși încuiate.

Avantajele unui lăcătuș în cazul blocării ușii:

 • Stăm la dispoziția dvs. Non Stop 24 de ore din 24! Te-ai blocat noaptea târziu sau dimineața devreme? Nu mai pierde vremea, solicită deblocarea sunand la Deblocari usi Oradea – Silvotop 0752 081462
 • Intrare nedistructivă – Accesarea proprietății după pierderea sau deteriorizarea cheilor originale nu înseamnă accesarea prin spargerea sticlei sau spargerea ușilor scumpe ale casei tale. Echipa noastra va deschide ușa fără a aduce nicio daună proprietății!

Au mai rămas câteva întrebări importante:

Cât costă un lăcătuș care să-ți deblocheze ușa?

deblocari usi pret bunPrețul pentru deblocarea unei uși pornește de la 200 lei, deși acest lucru va depinde de o serie de factori, cum ar fi:

 1. Ora solicitării serviciului – deblocarea unei uși după ora 22:00 prețul este de 250 lei.
 2. Lacăt deteriorat sau nu – dacă încuietoarea este deteriorată, manopera evident va fi mai scumpă, decât la un lacăt funcțional dar blocat Deblocări uși Oradea
 3. Locația dvs.– depinde de cât de departe trebuie să călătorească lăcătușul

Cât timp durează un lăcătuș să-ți deschidă ușa?

Pentru un lăcătuș ar trebui să ia aprox 30 de minute să deschidă o ușă încuiată dar acesta va depinde de mai multe factori, de exp. tipul de broască care este montat, daca lacătul este deteriorizat sau nu etc.

Poți suna poliția sau pompierii dacă ești blocat în casă?

Dacă ești blocat în casă, nu trebuie să deranjezi serviciile de urgență precum Poliția sau Pompierii, îți recomandăm întotdeauna să contactezi un lăcătuș din zona ta pentru acest tip de serviciu.

Ne mândrim cu un RATING de *****

și aprecieri din partea clienților

Florentina Serban
Florentina Serban
2022-09-15
Dana Calugarita
Dana Calugarita
2022-09-14
Adrian Ştefan
Adrian Ştefan
2022-09-14
O extraordinara relație profesională!
Bratis ovidiu
Bratis ovidiu
2022-09-14
SERVICI DE CALITATE LA PRETURI DECENTE .
Salerome Group
Salerome Group
2022-09-14
Calugarita Aurovid
Calugarita Aurovid
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns foarte repede si au deschis usa fara daune. Multmesc.
Dani Gavris
Dani Gavris
2022-09-14
Cosmin Rusu
Cosmin Rusu
2022-09-14
Recomand!
arond media
arond media
2022-09-14
Lavinia Nica
Lavinia Nica
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns in mai putin de 25 de minute si au deschis usa fara daune. Multmesc.

Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile noastre.

Întrebări frecvente deblocări uși

Deblocarea ușilor metalice se referă la procesul de deschidere a unei uși care este încuiată sau blocată. Acest lucru poate fi necesar atunci când ușa nu poate fi deschisă cu cheia sau dacă cheia este pierdută sau furată.

Procesul de deblocare a unei uși metalice poate fi efectuat de un lăcătuș prin intermediul unei firme specializați de deblocări uși. Aceștia pot utiliza metode precum:

 1. Manipularea încuietorii – acest lucru poate fi efectuat prin utilizarea unor unelte specializate pentru a deschide încuietoarea fără a deteriora ușa sau încuietoarea. Această metodă se folosește în majoritatea cazurilor.
 2. Forțarea ușii – aceasta poate fi efectuată prin utilizarea unui ciocan sau a altor unelte pentru a forța ușa să se deschidă, dar aceasta poate deteriora ușa.
 3. Deschiderea cu cheia de rezervă – dacă aveți o copie de rezervă a cheii, aceasta poate fi utilizată pentru a deschide ușa.

Este important de menționat că deblocarea ușilor metalice fără autorizația proprietarului sau a persoanelor autorizate, este considerată ca o infracțiune și poate fi pedepsită de lege.

Vă recomandăm serviciul nostru mobil de deblocări uși. Venim la locația dvs. pentru a debloca orice ușă.

Este recomandat să apelați la o lăcătușerie de încredere din zona dvs. pentru a vă asigura că serviciul este efectuat corect și la un preț rezonabil. Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru din Oradea: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Deschiderea unei uși auto sau metalice fără pagube depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul de încuietoare utilizat, experiența lăcătușului și metoda utilizată pentru deschiderea ușii.

Un lăcătuș experimentat poate utiliza metode specializate pentru a deschide o ușă auto sau metalică fără a deteriora încuietoarea sau ușa.

Metodele care pot fi utilizate pentru a deschide o ușă auto sau metalică fără pagube, includ:

 • manipularea încuietorii
 • târâre
 • pick-uri
 • scanarea și clonarea

Cu toate acestea, în cazul în care încuietoarea este prea avansată sau ușa este blocată din cauza unui defect sau altă problemă, este posibil să fie nevoie să se facă reparații sau înlocuiri pentru a deschide ușa.

In orice caz, este important să verificați dacă lăcătușul este licențiat și experimentat în deschiderea ușilor auto sau metalice, și să aveți o discuție cu acesta înainte de a lua o decizie pentru a vă asigura că va deschide ușa fără pagube.

Vă recomandăm serviciul nostru de lăcătușerie mobilă autorizată pentru deblocări uși. Venim la locația dvs. pentru a debloca sau repara orice ușă.

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru din Oradea: nr. tel. 0752 081 462

Lăcătușii pot deschide ușile și yalele fără să spargă sau să strice ceva prin utilizarea unor metode specializate. Acestea pot include:

 1. Manipularea încuietorii – acest lucru poate fi efectuat prin utilizarea unor unelte specializate, cum ar fi cuțite de lăcătuș sau alte unelte despecialitate, pentru a manipula mecanismul încuietorii și a deschide ușa sau yala fără a deteriora încuietoarea sau ușa.
 2. Cu lamelă – aceasta poate fi efectuată prin utilizarea unor unelte specializate, cum ar fi o lamelă de lăcătuș, pentru a deschide ușa sau yala prin introducerea acesteia în spațiul dintre ușă sau yala și încuietoare și împingerea sau tragerea acesteia pentru a deschide încuietoarea.
 3. Pick-uri – acestea sunt unelte specializate care sunt utilizate pentru a manipula mecanismul încuietorii și a deschide ușa sau yala fără a deteriora încuietoarea sau ușa.
 4. Scanarea și clonarea – aceasta poate fi efectuată prin utilizarea unor echipamente specializate care pot citi codurile de cheie sau pot clona o cheie existentă pentru a deschide ușa sau yala.

Este important de menționat că aceste metode sunt utilizate numai de lăcătuși experimentați și licențiați, pentru a deschide ușile sau yalele, acestea pot fi utilizate numai cu autorizația proprietarului sau a persoanelor autorizate.

Vă recomandăm serviciul nostru mobil de deblocări uși. Venim la locația dvs. pentru a debloca orice ușă. Pe mașina de intervenție deținem o gamă foarte largă de piese de schimb. Astfel vă putem debloca și repara pe loc ușa de la intrare.

Noi suntem firma de lăcătușerie de încredere din zona dvs.

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru din Oradea: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Timpul necesar pentru a deschide o ușă de către un lăcătuș poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi:

 1. Complexitatea încuietorii: Unele încuietori sunt mai ușor de deschis decât altele, unele încuietori moderne sau de înaltă tehnologie pot fi mai dificil de deschis, necesitând mai mult timp si echipament specializat.
 2. Experiența lăcătușului: Un lăcătuș experimentat va fi capabil să deschidă o ușă mai repede decât unul neexperimentat. Lăcătușii noștri au experiență de peste 10 ani.
 3. Condițiile externe: Deschiderea unei uși în condiții de ploaie sau vânt poate fi mai dificilă decât deschiderea unei uși într-o zi senină.
 4. Accesibilitatea ușii : Ușa care se află într-un loc greu accesibil, sau care necesită echipament specializat pentru a ajunge la aceasta va necesita mai mult timp pentru deschidere.

Cu toate acestea, în general, un lăcătuș experimentat ar trebui să fie capabil să deschidă o ușă în câteva minute. Timpul poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de factorii menționați mai sus.

Este recomandat să apelați la o lăcătușerie de încredere din zona dvs. pentru a vă asigura că serviciul este efectuat corect și la un preț rezonabil. Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru deblocări uși din Oradea: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Silvotop oferă serviciul de lăcătuș mobil care oferă servicii de deblocări uși metalice și auto + reparare a ușilor. Lăcătușii noștri specilaizați se deplasează la locația dvs. pentru a efectua repararea ușii.

Acest tip de servicii de reparare poate include repararea încuietorilor sau a mecanismului de încuiere, repararea sau înlocuirea yalei, broaștei sau a butucului, înlocuirea sau reglarea balamalelor , sau chiar înlocuirea întregului sistem de închidere dacă este necesar.

Lăcătușul nostru mobil este licențiat și experimentat în repararea ușilor metalice. Mașina de intervenție a lăcătușului Silvotop deține piese de schimb doar din materiale de calitate.

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru reparații și deblocări uși metalice și auto din Oradea:  Nr. tel. 0752 081 462

Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc, înlocuim încuietori, balamale, reglăm sau înlocuim garniturile, reparăm zonele deteriorate într-un interval de timp foarte scurt.

Oferim serviciul de reparatii usi metalice cu intervenție de urgență.

Lăcătușii noștri dețin pe mașinile de intervenție un stoc amplu de materiale cu care vă pot înlocui butucii ușilor metalice, de termopan sau de lemn.

Ajungem la intervenție în aproximativ 20-30 de minute. 

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru reparații și deblocări uși metalice și auto din Oradea:  Nr. tel. 0752 081 462

Costul reparării unei uși metalice poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul de ușă, gradul de deteriorare, materialele și echipamentele necesare, precum și locația și prețurile pieselor de schimb.

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru reparații și deblocări uși metalice și auto din Oradea:  Nr. tel. 0752 081 462

Există mai multe avantaje în a apela la un lăcătuș în cazul în care ușa este blocată:

 1. Rapiditate: Un lăcătuș experimentat în deblocări uși poate deschide o ușă încuiată sau blocată într-un timp scurt, fără a pierde prea mult timp sau a crea disconfort.
 2. Siguranță: Un lăcătuș va deschide ușa fără a deteriora încuietoarea sau ușa, aceasta va permite ușa să se încuie din nou și să fie sigură pentru utilizare ulterioară.
 3. Experiență: Lăcătușii au experiența și cunoștințele necesare pentru a deschide o varietate de uși și încuietori, indiferent de tipul sau modelul acestora.
 4. Accesibilitate : Lăcătușii sunt disponibili 24/7, acest lucru va permite să aveți acces la serviciile acestora indiferent de ora sau ziua în care ușa s-a blocat.
 5. Profesionalism: Lăcătușii sunt profesioniști în domeniul lor și vor fi capabili să vă ofere soluții rapide și eficiente pentru deblocarea ușii (metalice sau auto), iar acest lucru va permite să vă puteți continua activitățile zilnice fără probleme.
 6. Confidențialitate: Lăcătușii vor păstra confidențialitatea asupra problemelor dvs. și nu vor furniza informații despre cazul dvs. fără consimțământul dvs.

Este recomandat să apelați la o lăcătușerie de încredere din zona dvs. pentru a vă asigura că serviciul este efectuat corect și la un preț rezonabil.

Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru deblocări uși metalice și auto din Oradea:  Nr. tel. 0752 081 462

Da, puteți suna poliția sau pompierii dacă sunteți blocat în casă. Poliția și pompierii au un protocol pentru a răspunde la apelurile de urgență, iar acest lucru include situațiile în care o persoană este blocată în casă și nu poate ieși din ea.

Este important să luați în considerare că poliția sau pompierii nu vor deschide ușile sau ferestrele în cazul în care este posibil să faceți acest lucru singur și nu este o situație de urgență. Ei ar putea să vă ofere asistență în cazul în care ușa este blocată din cauza unui defect sau a unui incendiu, sau dacă sunteți într-o situație de pericol iminent.

Dacă sunteți blocat în casă și nu este o situație de urgență, vă recomand să contactați un lăcătuș pentru a deschide ușa!

Vă recomand să apelați la Silvotop deblocări uși metalice și auto din Oradea pentru a afla mai multe informații:  Nr. tel. 0752 081 462

 

 

Deblocări uși auto înseamnă deschiderea ușilor sau a portbagajului unei mașini atunci când proprietarul a încuiat cheile în interior sau a pierdut cheile. Acest serviciu este furnizat de obicei de către firme de lăcătușerie care folosesc unelte specializate pentru a deschide ușile sau portbagajul fără a deteriora mașina. Unele servicii de lăcătușerie oferă, de asemenea, servicii suplimentare cum ar fi duplicarea sau înlocuirea cheilor, programarea cheilor transponder și repararea butucului ușii mașinii. Este posibil să găsiți, de asemenea, servicii mobile de deblocări uși. De exemplu firma noastră oferă acest serviciu de deblocări uși auto mobil, venim la locația dvs. pentru a debloca mașina. Este recomandat să apelați la o lăcătușerie de încredere din zona dvs. pentru a vă asigura că serviciul este efectuat corect și la un preț rezonabil. Sunați pentru a afla informații legate de serviciul nostru din Oradea: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Există mai multe metode de a debloca o mașină dacă ați pierdut cheia, dar cele mai recomandate sunt următoarele:

 1. Apelarea la un serviciu de deblocare auto: Un mecanic auto sau un specialist în deblocări auto poate deschide ușa mașinii folosind unelte speciale sau tehnici de deblocare. Acest serviciu poate fi costisitor, dar este cel mai rapid și sigur mod de a debloca mașina.
 2. Înlocuirea cheii: Puteți să vă înlocuiți cheia la un dealer sau la un mecanic auto autorizat. Acest lucru poate fi destul de costisitor, dar este o soluție sigură și permanentă pentru problema pierderii cheii.
 3. Folosind un instrument de deblocare auto: Puteți să încercați să deblocați ușa mașinii folosind un instrument special. Dar acest lucru poate fi riscant și poate deteriora încuietoarea sau alte componente ale mașinii.
 4. Programarea unei chei de rezervă: Unele mașini moderne permit programarea unei chei de rezervă utilizând un cod special sau prin conectarea la un computer specializat. Acest lucru poate fi efectuat de un dealer sau de un mecanic auto autorizat.

Este important de menționat că aceste metode pot varia în funcție de modelul și marca mașinii tale și nu toate metodele sunt disponibile pentru fiecare tip de mașină.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Costul deblocării unei mașini în România poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația, tipul de mașină și cauza blocării. Un serviciu de deblocare a ușilor auto la noi în Oradea poate costa între 100-300 RON sau mai mult, în funcție de aceste factori.

Este important să menționăm că acest cost poate varia în funcție de regiunea în care vă aflați și serviciile oferite.

De asemenea, în cazul în care mașina dumneavoastră are un sistem de încuiere mai avansat, cum ar fi un sistem de încuiere prin telecomandă sau un sistem de încuiere inteligent, costul deblocării poate fi mai mare din cauza complexității sistemului.

Este recomandat să căutați mai multe oferte și să comparați prețurile înainte de a lua o decizie și să alegeți un serviciu deblocări auto de încredere.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Dacă ați încuiat cheia în mașină, există câteva lucruri pe care puteți face pentru a încerca să o deblocați:

 • Apelați la serviciul nostru de deblocări uși auto: folosim metode specializate, fără a deteriora încuietoarea sau ușa.
 • Folosiți un instrument specializat: Acesta poate fi utilizat pentru a împinge încuietoarea înapoi în poziția sa normală, permițându-vă să deschideți ușa. Însă trebuie avut mare grijă pentru că nefiind specialist sunt șanse să deteriorați sistemul de închidere.
 • Încercți să folosiți un spray de ulei: Acest lucru poate ajuta la ușurarea mișcării mecanismului de încuiere și poate ajuta la deblocarea ușii.
 • Chemați un lăcătuș autorizat, profesionist: Dacă nu reușiți să deblocați ușa, puteți apela un lăcătuș profesionist pentru a debloca ușa dumneavoastră.

Este important să menționăm că încercarea de a debloca ușa mașinii dumneavoastră singur poate dăuna mecanismului de încuiere sau ușii.

Recomandăm să apelați la serviciul nostru de deblocări uși auto!

Venim la ajutorul tău la orice oră și deblocăm ușa mașinii tale.

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Există câteva metode pe care le puteți încerca pentru a debloca o mașină încuiată, fără cheie, dar acestea pot fi periculoase sau pot deteriora mașina.

Recomandăm să apelați la serviciul nostru deblocări uși auto din Oradea!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Blocarea butucului ușii auto poate fi cauzată de mai multe motive, inclusiv:

 • Uzura sau dezajustarea mecanismului de încuiere: acest lucru poate face ca încuietoarea să se blocheze sau să nu funcționeze corect.
 • Cheia se încurcă sau se rupe în interiorul încuietorii: acest lucru poate face ca încuietoarea să se blocheze sau să nu poată fi deschisă cu cheia.
 • Mecanismul de încuiere este înghețat: în condiții de frig sau umiditate, mecanismul de încuiere poate îngheța, cauzând blocarea ușii.
 • Ușa este forțată sau încuiată în poziție închisă: acest lucru poate cauza uzura sau blocarea mecanismului de încuiere.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune cauze ale blocării butucului ușii auto, dar există și altele. Este important să înțelegeți cauza blocării pentru a putea lua măsurile corespunzătoare pentru a o debloca și pentru a preveni blocarea în viitor.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta în orice situație în orice moment!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații legate de deblocări uși auto. în Oradea și alte localități din Bihor. Nr. tel. 0752 081 462

Există câteva metode comune pentru deblocarea unui butuc de ușă auto blocat:

 • Utilizarea unei chei de rezervă: Dacă aveți o cheie de rezervă, puteți încerca să deblocați ușa cu aceasta.
 • Utilizarea unui instrument special pentru deblocari uși auto
 • Utilizarea unui spray de ulei: Acest lucru poate ajuta la ușurarea mișcării mecanismului de încuiere și poate ajuta la deblocarea ușii.
 • Apelarea la un serviciu de deblocări uși auto: O firmă de lăcătușerie autorizată pentru deblocări uși auto, folosind metode specializate vă poate debloca ușa fără a deteriora încuietoarea sau ușa.

Este important să menționăm că prin încercarea de a debloca ușa mașinii dumneavoastră singur sunt șanse să deteriorați mecanismul de încuiere a ușii.

Recomandăm să apelați la un serviciu profesionist de deblocări uși auto.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Există câteva opțiuni pe care le puteți încerca dacă nu aveți o cheie de rezervă pentru mașina dvs. și ușa este blocată:

 1. Apelați la un serviciu de deblocări uși auto- un lăcătuș autorizat poate să deschidă ușa mașinii fără a deteriora încuietoarea.
 2. Apelați la un mecanic auto – acesta poate să deschidă ușa utilizând unelte specializate.
 3. Încercați să deschideți ușa folosind un ac sau un clip – nu recomandăm această metodă fiindcă puteți deteriora sistemul de închidere a mașinii și la final cheltuiți mult mai mult pentru schimbarea sistemului.
 4. Apelați la un serviciu de copiat chei – acestea pot face o copie a cheii dvs. existente sau pot face o nouă cheie pentru mașina dvs.
 5. Puteți apela la un serviciu de asistență rutieră pentru a vă ducă mașina la un service auto pentru a rezolva problema. Dintre toate metodele acesta este cea mai costisitoare și nu vă recomandăm.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta într-un interval de timp foarte scurt, la un preț foarte ieftin!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462

Există câteva modalități de a preveni blocarea butucului ușii mașinii în viitor:

 1. Păstrați o copie de rezervă a cheii mașinii – acest lucru vă va permite să deschideți ușa dacă pierdeți sau uitați cheia principală.
 2. Verificați încuietoarea ușii în mod regulat – asigurați-vă că încuietoarea funcționează corect și că nu există niciun obstacol care ar putea bloca butucul.
 3. Evitați să înțepați sau să forțați cheia – acest lucru poate deteriora încuietoarea sau butucul ușii, ceea ce poate duce la blocarea acestuia.
 4. Utilizați o soluție de curățare și lubrifiere pentru încuietoarea ușii – aceasta poate ajuta la prevenirea îngustării sau uscăciunii încuietorii, care poate cauza blocarea butucului.
 5. În cazul în care observați că încuietoarea este deteriorată sau nefuncțională, asigurați-vă că o înlocuiți sau o reparați cât mai curând posibil.

Serviciul nostru deblocări uși auto Oradea vă poate ajuta cu sfaturi sau intervenție rapidă! Cu serviciul nostru de lăcătușerie mobilă economisiți timp, bani și energie. Vă rezolvăm problema pe loc!

Sunați la Ovi pentru a afla mai multe informații: deblocări uși auto. Nr. tel. 0752 081 462