Deblocări uși metalice - Prețuri

A rămâne blocat în casă sau cu cheia blocată în ușă e un lucru foarte stresant. În cazul în care trebuie să chemi un lăcătuș pentru a salva ziua, avem niște detalii la dispoziția ta în legătură cu câți bani te poți aștepta să cheltui.

În medie, serviciile de lăcătuș costă aproximativ 200 ron / incident. Costul exact, totuși, variază în funcție de următoarele lucruri: ce anume trebuie deblocat, ora solicitării serviciului (deblocarea unei uși după ora 19:00 costă mai mult), locația ta – unde trebuie să se deplaseze lăcătușul pentru a ajunge la tine.

Deblocări uși metalice – preț

Lăcătușii noștri de uși metalice pot face o mulțime de lucruri pentru a te ajuta când ești blocat în casă sau ușa metalică renunță să se mai deschidă și nu poți intra. Deoarece sunt profesioniști, îți pot debloca ușa în câteva minute pentru o medie de 150 ron. Dacă trebuie să alegi între a cheltui acești bani sau a sta în ploaie încercând diferite trucuri dubioase cu care poți provoca mai multe daune, cred că alegerea este ușoară).

Te putem ajuta cu următoarele servicii:

Să-ți schimbi butucul sau yala din când în când

Din motive de securitate este recomandat să-ți actualizezi regulat yala, butucul și broasca.

Beneficiază de serviciul nostru de deblocari auto și uși metalice NON STOP. Nu ezita să suni la orice ora!

Echipa noastră de lăcătuși uși va deplasa în 30 de min. la orice locație din Oradea sau în 40-50 min. la orice localitate din Bihor.

Nu uita, pe lângă deblocări uși metalice, suntem aici pentru tine în cazul reparațiilor, recondiționării sau întreținerii ferestrelor și ușilor termopan. Prețul se estimează în funcție de complexitate, dar te asigurăm că suntem mereu pregătiți cu piese de schimb la îndemână în mașina noastră de intervenție, cum ar fi yale, broaște, cilindri, mânere sau sisteme complete de închidere de înaltă calitate.

Contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta să menții în cea mai bună formă ușile și ferestrele termopan ale locuinței tale.

Promptitudine

profesionalism

Lăcătușii noștri au experiența necesară pentru a deschide ușa fără pagube.

Lăcătușii noștri răspund NON-STOP la telefon.

deblocari usi metalice pret

Prețuri deblocari usi

foarte bune

La noi găsești lăcătuși uși profesioniști. Suntem mândri de calitatea serviciilor oferite de ei. Prețurile noastre sunt foarte accesibile.

Lăcătuși uși

calificați

Lăcătușii noștri vă pot ajuta la: reparatii butuc usa metalica, schimbare yala usa metalica, schimbare butuc usa metalica, reparatii butuc auto, schimbare butuc auto, reparatii yale auto etc.

Ne mândrim cu un RATING de *****

și aprecieri din partea clienților

Florentina Serban
Florentina Serban
2022-09-15
Dana Calugarita
Dana Calugarita
2022-09-14
Adrian Ştefan
Adrian Ştefan
2022-09-14
O extraordinara relație profesională!
Bratis ovidiu
Bratis ovidiu
2022-09-14
SERVICI DE CALITATE LA PRETURI DECENTE .
Salerome Group
Salerome Group
2022-09-14
Calugarita Aurovid
Calugarita Aurovid
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns foarte repede si au deschis usa fara daune. Multmesc.
Dani Gavris
Dani Gavris
2022-09-14
Cosmin Rusu
Cosmin Rusu
2022-09-14
Recomand!
arond media
arond media
2022-09-14
Lavinia Nica
Lavinia Nica
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns in mai putin de 25 de minute si au deschis usa fara daune. Multmesc.

Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile noastre.