Servicii principale de lăcătușerie

deblocari usi metalice oradea silvotop

Deblocări uși metalice

apartament / termopan / lemn
Lăcătușii noștri au experiența necesară pentru a deschide ușa fără pagube.

Sunați la un lăcătuș de la Deblocări uși metalice Oradea Silvotop!

Lăcătușii noștri răspund NON-STOP la telefon.

deblocari usi auto oradea silvotop

Deblocări auto

orice model / an / marcă
Ai pierdut cheia de la mașină sau ai închis-o înăuntru?

Echipa noastră se va deplasa la autoturism si va deschide ușa fără a aduce nicio daună autoturismului!

Deschidem orice marcă, model și an de fabricație.

lacatus oradea silvotop

Reparații uși metalice

yale / broaște / încuietori

Un lăcătuș vă poate ajuta să schimbați și să înlocuiți încuietoarea casei în cazul în care v-ați pierdut cheile, dacă încuietoarea este defectă sau dacă sunteți blocat în afara casei. Pentru o casă nouă, primul lucru de făcut este să vă schimbați încuietorile ușii.

Deblocări uși metalice Oradea

deblocari usa metalica oradeaAi problemă cu ușa de la intrare? Aveți nevoie de un specialist în deblocările ușilor? Oferim Deblocări uși metalice în Oradea și în orice altă locație din Bihor! Noi putem fi partenerul dvs. de încredere, serviciile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de pe piață. Asigurăm deblocarea oricărei uși, indiferent că este vorba despre o ușă de la intrarea într-o locuință, ușa de la baie, ușa mașinii personale sau chiar ușa unui seif. Avem un personal calificat, echipat cu scule de cea mai bună calitate, astfel ca orice cerere de deblocare ușă va fi soluționată în timp record și fără a produce pagube materiale! Lăcătușii noștri din Oradea vă stau la dispoziție NON-STOP.

De ce folosim atât de des uși metalice de intrare pentru apartament?

Primul lucru de știut despre uși metalice este faptul că, majoritatea acestor uși și ferestre nu sunt făcute din oțel. Ușile metalice solide pot fi găsite de obicei în locuri precum bazele militare sau maritime, dar sunt prea grele și voluminoase pentru a fi folosite pentru case sau la majoritatea clădirilor.

Ușile metalice în general sunt realizate dintr-un miez de lemn sau spumă care este apoi acoperit cu foi de oțel zincat. Ușile metalice se folosesc de obicei la intrare în apartamente, birouri, școli, spitale, locuințe proprii și de multe ori nici nu se vede că sunt făcute din metal fiindcă au Front De Furnir.

Aceste uși metalice au rezistență superioara și o durabilitate foarte mare în comparație cu alte materiale. Nu ruginesc si nu crapă. Ușile metalice sunt mult mai ușor de întreținut și pot rezista la mai multe abuzuri decât ușile din lemn sau aluminiu.

Ușile metalice vă pot reduce costurile de încălzire și răcire, deoarece au proprietăți izolante bune plus ele sunt disponibile în diferite grade de rezistență la foc

Datorită acestor calități ușile metalice au devenit produsele ideale pentru securitatea locuinței.

Pe lângă rezistența materialului, pe aceste uși de intrare apartament sunt montate sisteme de închidere speciale pentru protejarea locuinței împotriva intrării prin efracție.

Ce putem face dacă ușa metalică s-a blocat?

Cunoscând trăsăturile acestor uși poate vă întrebați: Ei bine, dar ce fac dacă această ușă super – rezistentă se blochează? Nu pot s-o sparg…, nu pot să-i demontez sistemul de închidere, fiindcă acesta e mult mai complexă decât cele clasice…

Câțiva dintre noi cu siguranță am trăit disperarea, panica de a merge până la ușa de la apartament încuiată si de a găsi în buzunar numai niște monede și telefonul în locul cheii. Cheia este pierdută pentru totdeauna sau doar ascunsă undeva într-un sertar… ? Nu mai contează, fiindcă trebuie să intru acum. Dar ce pot să fac? Cum pot să intru? Care ar fi soluția cea mai optimă și rapidă?

Dacă sunteți curioși, există o cale de a intra în apartament chiar și fără cheie și fără pagube create pe ușa metalică sau pe încuietoare.

Vă sugerăm să vă relaxați, faceți un pas înapoi și, în loc să luați măsuri drastice, apelați imediat un lăcătuș profesionist

Cum poate un lăcătuș să deschidă o ușă metalică blocată fără pagube?

Deblocări uși metalice OradeaUn lăcătuș vă poate deschide încuietoarea fără să o deterioreze. Majoritatea lăcătușilor folosesc o modalitate nedistructivă de a vă deschide ușa pentru a intra în proprietate, asigurându-se bineînțeles dinainte că nu este deja deteriorat lacătul sau ușa.

Lăcătușii sunt instruiți cu cunoștințe și abilități de specialitate care le permit să înțeleagă funcționarea diferitelor tipuri de dispozitive de blocare și să le deblocheze fără o cheie de intrare, acest lucru necesită ani de pregătire și studii specializate.

Unele situații cu care lăcătușii sunt instruiți să facă față:

 • Yala încuiată la care s-a pierdut cheia,
 • Cheie încuiată înăuntru,
 • Cheia a rămas blocată în broască și ușa nu se deschide
 • Cheia s-a rupt și a rămas în interiorul lacătului.

Schimbarea lacăturilor

În cazul în care broasca este ruptă, lăcătușul va înlocui încuietoarea dacă este defectă sau deteriorată cu una nouă, mai sigură.

reparatii usi metalice oradeaCu toate acestea, aveți grijă de lăcătușii care vă vor sugera schimbarea încuietorilor imediat, fără a încerca diferite metode și tehnici pentru a vă salva încuietorile existente. Un lăcătuș bun va lua în considerare întotdeauna schimbarea încuietorilor ca ultimă soluție, cu excepția cazului în care există o cerință și este necesară pentru securitate.

Cu încuietori noi, aveți o oportunitate grozavă de a face upgrade la un mecanism de blocare mai bun.

Lacătele sunt una dintre primele linii de apărare fizică împotriva amenințărilor de securitate, motiv pentru care trebuie să fie fiabile și să fie de calitate

Sună un lăcătprofesionist

deblocare usaDeși aveți tentația de a vă apuca singuri să deblocați ușa metalică în caz de blocare, însă este recomandat să nu faceți asta. Sunați în schimb un lăcătuș profesionist care să facă treaba în locul dvs.

Oricine poate sparge o ușă folosind câteva unelte și ceva forță brută, dar este necesar?

Nu trebuie să recurgeți la spargerea ușilor și ferestrelor pentru a intra în casă, lucru care te va costa mult mai mult decât angajarea unui lăcătuș profesionist.

Lăcătușii profesioniști au experiența de a deschide uși fără a le rupe sau a le deteriora și au experiență cu o mare varietate de uși și mecanisme de închidere.

Iată de ce trebuie să apelezi întotdeauna la un lăcătuș profesionist pentru a deschide ușile încuiate sau blocate:

 • Lăcătușii posedă o mare îndemânare, cunoștințe și familiaritate cu diferite tipuri de uși și mecanisme de închidere,
 • Ei studiază și înțeleg mecanismele interioare ale diferitelor încuietori ca parte a pregătirii lor profesionale și practică deschiderea încuietorilor fără cheie, folosind mai multe tipuri de instrumente și tehnici nedistructive,
 • Lăcătușii instruiți și certificați au instrumente specializate necesare pentru a efectua lucrarea în cel mai scurt timp, fără a deteriora încuietorile, ușile sau ferestrele existente.
 • Lăcătușii oferă un pachet holistic care include nu doar deblocarea ușilor, ci și instalarea de încuietori pe uși și ferestre, repararea și fixarea încuietorilor de pe uși și ferestre și înlocuirea sau reintroducerea încuietorilor.

Servicii Deblocări uși metalice Oradea

 • Deblocare ușă metalică
 • Reparații uși metalice Oradea
 • Inlocuire yală ușă metalică
 • Înlocuire încuietoare ușă metalică
 • Înlocuire broască ușă metalică
 • Servicii conexe uși metalice

Prețul pentru deblocarea unei uși metalice pornește de la 200 lei, dar acest lucru va depinde de o serie de factori, cum ar fi:

 1. Ora solicitării serviciului – deblocarea unei uși după ora 19:00 costă 250 lei.
 2. Lacăt deteriorat sau nu – dacă încuietoarea este deteriorată, manopera evident va fi mai scumpă, decât la un lacăt funcțional dar blocat
 3. Locația dvs.– depinde de cât de departe trebuie să călătorească lăcătușul

Ne dedicăm să vă oferim soluții eficiente și sigure pentru orice problemă legată de ușile metalice. Suntem aici pentru a vă ajuta în caz de blocaj sau orice altă situație legată de ușa metalică a locuinței sau biroului dvs.

Știm cât de important este să vă simțiți în siguranță în propria locuință și să aveți ușile și ferestrele în cea mai bună formă posibilă. De aceea, suntem aici nu doar pentru servicii de deblocare uși metalice, ci și pentru a vă ajuta cu reparații, recondiționare și întreținere pentru ușile și ferestrele termopan. Prețurile pentru aceste servicii sunt estimate în funcție de complexitate, iar echipa noastră de experți este mereu pregătită să vă ofere soluții de calitate. Avem piese de schimb la îndemână în mașina noastră de intervenție, inclusiv yale, broaște, cilindri, mânere și sisteme complete de închidere de înaltă calitate. Contactați-ne acum pentru a afla cum putem contribui la menținerea și îmbunătățirea siguranței și confortului locuinței dvs.

Nu vă lăsați în voia întâmplării sau riscați deteriorarea ușii. Sunați un lăcătuș profesionist care să vă ofere soluții nedistructive și eficiente. Contactați-ne acum pentru a beneficia de serviciile noastre de deblocare, reparații și schimbări de uși metalice la prețuri competitive!

Ne mândrim cu un RATING de *****

și aprecieri din partea clienților

Florentina Serban
Florentina Serban
2022-09-15
Dana Calugarita
Dana Calugarita
2022-09-14
Adrian Ştefan
Adrian Ştefan
2022-09-14
O extraordinara relație profesională!
Bratis ovidiu
Bratis ovidiu
2022-09-14
SERVICI DE CALITATE LA PRETURI DECENTE .
Salerome Group
Salerome Group
2022-09-14
Calugarita Aurovid
Calugarita Aurovid
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns foarte repede si au deschis usa fara daune. Multmesc.
Dani Gavris
Dani Gavris
2022-09-14
Cosmin Rusu
Cosmin Rusu
2022-09-14
Recomand!
arond media
arond media
2022-09-14
Lavinia Nica
Lavinia Nica
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns in mai putin de 25 de minute si au deschis usa fara daune. Multmesc.

Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile noastre.