google reviews validation

Reparații uși metalice Oradea – Servicii Excelente! – 5***** din 170 recenzii

 • Reparații uși metalice

 • Deblocări uși metalice

 • Deblocări auto

google reviews validation

Servicii excelente!

Reparații Uși Metalice de URGENȚĂ - reparăm sau înlocuim butuci, cilindri, yale pe loc!

reparatii usi metalice de urgentaOferim serviciul de reparații uși metalice cu intervenție de urgență.

Venim în ajutorul tău la cele mai dificile momente!

Lăcătușii noștri dețin pe mașinile de intervenție un stoc amplu de materiale cu care vă pot înlocui butucii ușilor metalice, de termopan sau de lemn.

Ajungem la intervenție în aproximativ 20-30 de minute. Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc, într-un interval de timp foarte scurt.

Necesitatea de a înlocui broasca sau cilindrul încuietoarei de la ușa din față poate apărea dintr-o serie de situații destul de cotidiene.

De exemplu, dacă vechiul mecanism de blocare se defectează sau începe să se blocheze. Dacă cheile sunt pierdute și proprietarul dorește să instaleze un nou sistem de închidere din motive de securitate. Schimbarea chiriașilor este un alt motiv semnificativ pentru înlocuirea încuietorilor de pe ușa metalică de la apartament.

Modele populare de încuietori după tipul de mecanism

cilindru usi metalice oradea

Pentru ușile metalice se folosesc cel mai des încuietori cu mecanisme cilindrice sau pârghie.

Cilindru – încuietori, al cărui design constă dintr-un cilindru cu un sistem de știfturi și arcuri. Cheia unei astfel de încuietori are o formă plată, cu crestături și descrestături.

Datorită caracteristicii de design – prezența unui cilindru detașabil – nu este necesară înlocuirea completă a mecanismului cilindrului ușii de intrare în sine. Nu este necesar ca cilindrul și încuietoarea să fie produse de același

mecanism secret usi metalice oradea

reparatii incuietoare usi metalice oradea producător, principalul lucru este coincidența lor clară în dimensiune.

Blocarea pârghiei se distinge printr-un mecanism secret mai complex, care constă dintr-un pachet de plăci cu decupaje figurate (pârghii).

Cheia unei astfel de încuietori este sub forma unei tije rotunde lungi cu una sau două plăci la capăt. Reparația și înlocuirea încuietorii ușii din față a apartamentului în acest caz este destul de specifică, iar un amator este puțin probabil să facă față aici. Într-o astfel de situație, este mai bine să apelați la meseriași reparatii usi metalice.

deblocari usi metalice in oradeaMult mai rar, alte tipuri de încuietori sunt utilizate pentru ușile metalice de intrare:

 • disc (cu o tastă scurtă semicirculară);
 • cremalieră și pinion (cu o cheie plată lungă cu crestături);
 • Phillips (cu o cheie similară cu o șurubelniță Phillips)
  etc.

Procedura de înlocuire a cilindrului de blocare

Repararea și înlocuirea încuietorilor ușilor metalice de intrare necesită atenție și răbdare. Încuietorile care arată similar la prima vedere de la diferiți producători au propriile lor caracteristici și nu întotdeauna se potrivesc.

Chiar și la încuietori simple, înlocuirea cilindrului ușii din față poate duce la consecințe nedorite. De exemplu, încuietoarea se poate bloca pur și simplu. Dacă aveți îndoieli cu privire la propriile abilități, este mai bine să chemați un lăcătuș experimentat la deblocări uși metalice.

Dacă nu sunteți sigur că vă puteți descurca singur cu înlocuirea broaștei sau a cilindrului, este mai bine să contactați profesioniștii companiei noastre pentru a nu deteriora structura broaștei și ușa în ansamblu.

Repararea rapidă a daunelor după efracție

reparatii usi metalice dupa efractiiHoții ți-au spart ușa metalică sau au deschis o fereastră și au provocat pagube. Desigur, prima ta reacție este înlocuirea rapidă a încuietorilor

Acest lucru nu puteți face instantaneu dacă nu dețineți încuietoare adecvată.

Un lăcătuș Silvotop poate să ajungă la proprietatea ta în 30 de minute pentru a te ajuta cu Soluții Sigure. Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc, într-un interval de timp foarte scurt.

Lăcătușii noștri dețin pe mașinile de intervenție un stoc amplu de materiale cu care vă pot înlocui butucii ușilor metalice, de termopan sau de lemn.

Suntem disponibili non-stop în fiecare zi pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie la un preț accesibil.

lacatus reparatii usi metalice OradeaReparații, înlocuiri, montări pe loc – a oricărei tip/model de încuietori de pe uși metalice

Vom înlocui orice încuietoare pe orice tip de ușă. Putem furniza și instala încuietori pentru ușa dumneavoastră din lemn, PVC, compozit sau metal. Deci, dacă ai nevoie de o încuietoare de schimb sau de un upgrade de securitate, lăcătușii noștri prietenoși te pot ajuta.

Cele mai comune încuietori folosite la usi metalice

Iată câteva dintre cele mai comune încuietori și o scurtă descriere a acestora. Lăcătușul Silvotop va furniza și va monta oricare dintre dispozitivele de securitate menționate mai jos, plus multe altele.

Lacăte pentru usi din lemn

Ușile din lemn sunt cele mai adaptabile, deoarece le puteți monta mai multe tipuri diferite de încuietori.

Încuietorile tipice pe care le veți găsi pentru ușile din lemn sunt zăvoarele de noapte și blocurile de blocare cu cinci pârghii.

 • Blocare de noapte sau blocare automată a jantei.

Încuietoarea de noapte se potrivește pe interiorul ușii, iar cilindrul, în care introduceți cheia, este în exterior. Încuietoarea retractabilă se prinde pe placa de blocare din cadrul ușii. Pe cont propriu, un zăvor de noapte nu este la fel de sigur ca o încuietoare cu mortare; se asigură doar că ușa este închisă etanș, dar poate fi folosit împreună cu o altă încuietoare pentru securitate. Mai sigur este zăvorul automat al jantei cu un cilindru montat în mâner pentru a-l bloca. Un Yale este un încuietor de noapte.

 • Încuietori mortare

Acestea sunt încuietori care se potrivesc în grosimea ușii. Încuietorile cu mortare sunt denumite astfel deoarece încuietoarea se potrivește într-o fantă tăiată în marginea ușii, ca o îmbinare a mortarei și țevilor. Un blocaj cu mortare are un șurub care se blochează în cadrul ușii, iar un blocaj cu cercevea este un încuietor cu un șurub și un zăvor.

 • Încuietori mortare cu 3 și 5 pârghii

Pârghiile se referă la numărul de pârghii din interiorul încuietorilor utilizate pentru a funcționa mecanismul. O pârghie cu 5 este mai sigură decât o pârghie cu 3, deoarece este mai dificil de ales.

Incuietori pentru usi PVC, compozit si aluminiu

Sistem de blocare în mai multe puncte. Acest tip de încuietoare are 3, 4 sau 5 șuruburi care intră în tocul ușii. Se deschide printr-o încuietoare cu cilindru euro montată pe fața ușii. Puteți folosi, de asemenea, câteva încuietori multipunct pe o ușă de lemn. Cilindrul trebuie să fie aprobat cu diamant TS0073 sau SS312.

Ce servicii oferim:

 • Repararea deteriorării încuietorilor,
 • Deblocari usi metalice, PVC, Lemn
 • Reparatii usi metalice,
 • Reparații ale altor daune după efracție
 • Reparăm, înlocuim, montăm lacăte, sisteme de închidere electrice, cilindri, broaște, mânere pe loc, într-un interval de timp foarte scurt.
 • Deblocari usi auto

Lucrăm fără costuri umflate la prețuri fixe. Muncă de calitate cu competență profesională.

Angajații noștri sunt prietenoși, competenți și, în caz de urgență, sunt imediat în mișcare pentru a te ajuta.

Pretul serviciului

Prețul pentru deblocarea unei uși pornește de la 200 lei, deși acest lucru va depinde de o serie de factori, cum ar fi:deblocari usi pret bun

Ora solicitării serviciului – deblocarea unei uși după ora 22:00 prețul este de 250 lei.

Lacăt deteriorat sau nu – dacă încuietoarea este deteriorată, manopera evident va fi mai scumpă, decât la un lacăt funcțional dar blocat

Locația dvs.– depinde de cât de departe trebuie să călătorească lăcătușul

Lăcătuși de reparații efracții uși metalice NON STOP în Oradea

Lăcătușii noștri sunt foarte experimentați și instalează încuietori la cele mai recente standarde de securitate. Lucrăm cu toate tipurile de încuietori noi, înlocuim încuietori sparte și, acolo unde este posibil, reparăm încuietori pentru a evita o înlocuire completă a sistemelor de închidere.

Serviciul nostru vă oferă acces non-stop la reparații de apartamente de înaltă calitate. Specialiștii noștri locali de încredere în reparații împotriva efracțiilor pot ajunge la domiciliul sau la biroul dvs. în 15 minute. Dacă ați experimentat recent o tentativă de efracție și aveți nevoie de reparații urgente la ușa metalică, sunați-ne!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Un lăcătuș competent este de obicei la fața locului în 10 – 30 de minute. Indiferent unde vă aflați în Oradea, veți primi ajutor rapid și competent.

Prețul pentru deblocarea unei uși pornește de la 200 lei, deși acest lucru va depinde de o serie de factori, cum ar fi:

Ora solicitării serviciului – deblocarea unei uși după ora 22:00 prețul este de 250 lei.

Lacăt deteriorat sau nu – dacă încuietoarea este deteriorată, manopera evident va fi mai scumpă, decât la un lacăt funcțional dar blocat

Locația dvs.– depinde de cât de departe trebuie să călătorească lăcătușul

Puteți plăti la lăcătuș în numerar sau cu cardul de credit.

Răspunsul la această întrebare depinde de tipul de ușă pe care îl aveți și de locul în care se află în clădire. În general, totuși, pentru orice tip de ușă pe care îl aveți, este mai bine să aveți o încuietoare care se cuplează în mai multe puncte. Cel mai bine este să aveți o încuietoare de înaltă securitate pentru ușa dvs. de lemn; astfel știi că a fost testat conform unui standard aprobat pentru rezistența la hoți. Pentru ușile din PVC, compozit sau metalice aveți nevoie de o încuietoare aprobată Diamond TS0073 sau SS312.

Nu există o blocare generală „recomandată de asigurare”. Trebuie să vă uitați la programul poliței și să vă asigurați că aveți încuietorile specificate. Asigurătorul dumneavoastră va dori probabil să știe ce încuietori aveți înainte de a emite un certificat de asigurare. Există încuietori pe care le-ați putea considera a fi încuietori exterioare standard. Acestea sunt un blocaj mortat cu cinci pârghii, un sistem de închidere în mai multe puncte pentru ușa dumneavoastră din PVC sau compozit sau un blocaj automat pentru jantă cu mâner de blocare cu cheie.

O încuietoare cu un singur cilindru are doar o gaură exterioară a cheii, cu un buton pentru deblocare în interior. O încuietoare cu cilindru dublu are găuri exterioare și interioare și nu are buton. Încuietoarea cu cilindru dublu este mai sigură dacă ușa are un panou de sticlă, deoarece un hoț ar putea sparge sticla și roti mânerul interior.

Cauți un Lăcătuș profesionist în Oradea?

Lăcătuș OradeaEchipa noastră de lăcătuși se ocupă de sisteme de închidere de orice marcă. Lăcătușul nosrtu va ajunge la tine în și va deschide ușa metalică, în doar câteva minute. Prețurile noastre pentru deschiderea încuietorilor sunt printre cele mai accesibile din Bihor. În organizația noastră, prețurile sunt cu 10-30% mai mici decât prețurile pieței, deoarece suntem în parteneriat direct cu producătorii de dispozitive de închidere și furnizorii de piese de schimb.

Puteți afla prețul aproximativ pentru deblocarea sau repararea ușii la telefon de la un operator. Costul exact al serviciului vă comunică lăcătușul la fața locului după efectuarea diagnosticării încuietorilor ușilor. Costul depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul și tipul de încuietori ale ușilor, de ora din zi și de complexitatea muncii. Fiecare carcasă este individuală iar costul deschiderii mecanismului de blocare se discută direct la fața locului.

Lăcătușul calificat poate deschide majoritatea încuietorilor convenționale în 10 minute sau mai puțin. Deschiderea dispozitivelor cu un design mai avansat poate dura până la o oră. În orice caz, lăcătușii noștri vor efectua lucrările la cele mai bune standarde din industrie. Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre de reparații / deblocări uși, vă rugăm să sunați la numărul indicat pe acest site; managerii noștri vor fi bucuroși să ofere detaliile necesare.

Serviciu deblocări uși în Oradea

Puteți conta pe răspunsul rapid al serviciului nostru de reparații / deblocări uși ori de câte ori aveți nevoie să deschideți ușa metalică a proprietății dvs. din Oradea fără deteriorare. Lăcătușul nostru oferă un serviciu de deblocare a ușilor NON STOP la cele mai competitive prețuri din zonă. SILVOTOP procesează apelurile 24 de ore pe zi. Nu ezitați să ne contactați, fie că este ora 6 dimineața sau noaptea târziu, când v-ați trezit blocat în casă sau birou.

Ne mândrim cu un RATING de *****

și aprecieri din partea clienților

Florentina Serban
Florentina Serban
2022-09-15
Dana Calugarita
Dana Calugarita
2022-09-14
Adrian Ştefan
Adrian Ştefan
2022-09-14
O extraordinara relație profesională!
Bratis ovidiu
Bratis ovidiu
2022-09-14
SERVICI DE CALITATE LA PRETURI DECENTE .
Salerome Group
Salerome Group
2022-09-14
Calugarita Aurovid
Calugarita Aurovid
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns foarte repede si au deschis usa fara daune. Multmesc.
Dani Gavris
Dani Gavris
2022-09-14
Cosmin Rusu
Cosmin Rusu
2022-09-14
Recomand!
arond media
arond media
2022-09-14
Lavinia Nica
Lavinia Nica
2022-09-14
Am apelat serviciile Deblocari usi Oradea Silvotop, pentru a deschide usa masinii. Au ajuns in mai putin de 25 de minute si au deschis usa fara daune. Multmesc.

Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile noastre.