SilvoTop

Serviciile noastre

SilvoTop

Serviciile noastre

Deblocari usi metalice si deblocari auto Non Stop ORADEA

Ai uitat cheile in casa? Sau le-ai pierdut intr-o excursie sau pur si simplu usa refuza sa se deschida? Nu dispera! Nu apela la vecini sau la un lacatus fantoma! Exista sanse sa agraveze situatia, poti apela cu incredere la firma noastra de lacatuserie si deblocari usi metalice din ORADEA. Lacatusii nostri au experienta necesara pentru a deschide usa fara pagube; in cel mai rau caz se poate strica cilindrul (butucul cu cheile) care in urma deblocarii poate fi inlocuit pe loc de catre meseriasii nostri care au in dotare toate piesele de schimb necesare ca usa/poarta sa functioneze ca inainte.

#deblocari usi metalice oradea, #inlocuire yale oradea, #reparații yale oradea

Ati incuiat cheile in masina? Cheia este in contact, pe bancheta sau in portbagaj? Nu spargeti geamul, nu fortati yalele!

Echipa noastra se va deplasa la autoturism si va debloca usa fara a aduce nicio dauna autoturismului! Deschidem orice marca, model si an de fabricatie. Citiți mai mult despre serviciul nostru deblocari usi auto.

De ce sa ne sunati pe noi:

Program NON STOP Firma autorizata Interventie de urgenta Factura Fiscala Garantie lucrari Asiguram piese de schimb Preturi ieftine Deplasare mai putin de 30 min

deblocare usa
scule deblocari usi auto

SSM

Securitate și sănătate în muncă

SSM – Securitate și sănătate în muncă (protecția muncii)

Stabilirea masurilor tehnice, sanitare si organizatorice de securitate si sanatate a muncii, corespunzator conditiilor de munca si factorilor de mediu specifici societatii.

Asigurarea resurselor pentru instruirea, testarea, formarea si perfectionarea personalului cu atributii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii).

Stabilirea prin fisa postului a atributiunilor si raspunderilor angajatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii), conform functiilor exercitate.

Efectuarea instructajului introductiv-general..

Participarea la elaborarea si/sau completarea de instructiuni proprii de securitate si sanatate a muncii (protectia muncii), in raport cu activitatile desfasurate.

Cercetarea accidentelor de munca cu incapacitate temporara de munca.

Orice alte servicii care vizeaza imbunatatirea conditiilor de munca, prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

PSI – Prevenirea și stingerea incendiilor

Intocmirea actelor de autoritate privind responsabilitatile si modul de organizare referitoare la apararea impotriva incendiilor pe teritoriul societatii si/sau actualizarea lor functie de modificarile aparute in legislatia de specialitate.

Stabilirea, in functie de substantele periculoase utilizate in activitate, a listei cu acestea, clasificate potrivit legii si utilizate in activitatea societatii sub orice forma, cu mentiuni privind: proprietatile fizico-chimice, codurile de indentificare, riscurile pe care le prezinta pentru sanatate si mediu, mijloacele de protectie recomandate, metode de prim-ajutor, substante pentru stingere, neutralizare sau decontaminare.

Elaborarea instructiunilor de aparare impotriva incendiilor specifice activitatii societatii si in stabilirea sarcinilor ce revin in acest sens salariatilor pentru fiecare loc de munca.

Stabilirea, pentru salariatii societatii si pentru persoanele din exterior care au acces in unitate a instructiunilor de protectie impotriva incendiilor pe care trebuie sa le cunoasca si sa le respecte in timpul cit se afla pe teritoriul societatii.

Stabilirea criteriilor pentru desemnarea persoanelor cu competenta profesionala necesara care sa indeplineasca atributii privind punerea in aplicare, controlul si supravegherea masurilor de aparare impotriva incendiilor.

Stabilirea necesarului de dotare cu mijloace de prima interventie si alte accesorii ce trebuie folosite in situatii de urgenta (incendiu, calamitati naturale, catastrofe).

Intocmirea tematicilor de instruire pe linia protectiei impotriva incendiilor a salariatilor societatii.

Incarcarea si verificarea tuturor tipurilor de stingatoare. Prin service-ul autorizat si personalul specializat, aveti garantia unor servicii de calitate.

PSI

Prevenirea și stingerea incendiilor

STINGĂTOARE

Verificare / încărcare

STINGĂTOARE – Verificare / încărcare

Inspecții vizuale ale stingătorului – O dată pe lună

Inspecții de întreținere – o dată pe an. Inspecțiile anuale de întreținere a stingătorului trebuie efectuate de o companie profesionistă de protecție împotriva incendiilor . Aceste companii au instrumentele și instruirea adecvată pentru a asigura conformitatea optimă recunoscând și corectând orice situații potențial periculoase. Odată ce un stingător trece de întreținerea anuală, acesta este verificat cu o etichetă de inspecție datată.

Inspecție de întreținere internă – ~ La fiecare 5, 6 sau 12 ani (în funcție de tipul de echipament) Această întreținere internă necesită și serviciile unei companii de protecție împotriva incendiilor.

Testarea și întreținerea corespunzătoare a stingătoarelor portabile de la locul de muncă face mai mult decât să îndeplinească unele cerințe – asigură siguranța angajaților și a afacerii dvs.

VERIFICARE – Instalații de stingere

Din păcate, s-au raportat pierderi mari din cauza incendiilor necontrolate care au rezultat din funcționarea defectuoasă a echipamentelor de protecție împotriva incendiilor.

Fiecare firmă ar trebui să aibă un program documentat de inspecție a echipamentelor de protecție împotriva incendiilor ca parte a operațiunilor eficiente continue ale instalației.

VERIFICARE

Instalații de stingere

IGNIFUGARE

Prevenirea incendiilor

IGNIFUGARE – Prevenirea incendiilor

De obicei, ignifugarea este concepută pentru a proteja oțelul structural care suportă echipamente cu risc ridicat sau valoroase.

Protecția împotriva incendiilor este un nume greșit, deoarece niciun material nu este complet ignifug. Toate materialele de construcție sunt afectate de incendii. Ceea ce vrem să spunem este cu adevărat rezistent la foc – căutăm să rezistăm situațiilor potențiale de incendiu pentru o anumită perioadă de timp. Protecția împotriva incendiilor este o protecție pasivă, încorporată, care câștigă timp pentru a combate focul, a opri alimentarea cu combustibil a focului și a opri procesul. Scopul este de a minimiza daunele totale suferite.

VERIFICARE – Instalații detecție

Pentru a asigura funcţionarea corectă şi continuă a instalaţiei, aceasta trebuie verificată şi întreţinută periodic.

Aceasta procedura trebuie aplicata sau inceputa imediat dupa ce beneficiarul instalatiei semneaza procesul verbal de dare in functiune IDSAI. In mod obligatoriu se va semna un contract de abonament service, ptr. Intretinerea sistemului, stipulandu-se periodicitatea (zilnica, lunara, trimestriala, semestriala) a verificarilor necesare.

VERIFICARE

Instalații detecție

d

MEDIU

Gestionarea responsabilă a deșeurilor

MEDIU – Gestionarea responsabilă a deșeurilor

Cantitatea de deseuri rezultata din activitatile umane este in crestere in majoritatea tarilor lumii, fapt care duce la probleme privind depozitarea acestora. In tarile dezvoltate, capacitatile de depozitare sunt limitate, fapt pentru care o mare parte din deseuri sunt destinate reciclării. O alta metoda de reducere a cantitatii depozitate este incinerarea, dar aceasta poate afecta atmosfera, contribuind la amplificarea efectului de sera.

Incepand cu cea de-a doua jumatate a secolului trecut, multe tari au început sa adopte o serie de masuri care sa incurajeze minimizarea cantitatii de deseuri depozitate. Aceste masuri au la baza o serie intreaga de optiuni de management care vizeaza atat reducerea consumurilor, cat si reutilizarea, reciclarea, incinerarea cu recuperare de energie a tipurilor de deseuri care se preteaza la aceste tratamente.

Detinatorii si producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport, au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de lege sau sa delege obligatia unei terte persoane. Detinatorii si producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport, au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de lege sau sa delege obligatia unei terte persoane.Detinatorii si producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport, au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de lege sau sa delege obligatia unei terte persoane.

Persoanele desemnate sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de lege, trebuie sa fie instruite in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

AUDIT – Conformitate cu ISO 9001

Un audit (conform ISO 9001, standardul pentru managementul calitatii) este un proces de strangere de probe. Probele din cadrul auditului sunt folosite pentru a evalua cat de bine sunt indeplinite criteriile de audit. Auditurile trebuie sa fie obiective, impartiale si independente, iar procesul de auditare trebuie sa fie atat sistematic, cat si documentat…

Auditurile interne se numesc audituri de prima parte. Organizatiile folosesc auditurile interne (de prima parte) pentru a se audita pe ele insele pentru scopuri interne.

Puteti, de asemenea, folosi auditurile interne pentru a declara ca organizatia dvs. este conforma cu standardul ISO 9001.

Aceasta se numeste o autodeclaratie. Si mai mult, nu este necesar sa intreprindeti dvs. insiva aceste audituri. Puteti cere echipei Silvotop sa efectueze un audit intern in numele organizatiei dvs.

AUDIT

Conformitate cu ISO 9001

PRODUSE

SSM și PSI

PRODUSE – SSM și PSI

Silvotop SRL va ofera o gama completa de echipamente de PSI: stingatoare, hidrante, casti de protectie, imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie, ochelari de protectie etc. Contactati-ne pentru intrebari legate de comanda de echipament de protectie, pret echipament de protectie, vanzare echipament de protectie, marimi echipament de protectie.

Silvotop SRL comercializeaza produse necesare pentru PSI de cea mai buna calitate. Toata gama de produse este disponibila, pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati apasand butonul de mai jos