Project Description

Brand : Iseo

– semicilindru EUROPROFIL
– material: alama
– cheie plata reversibila, 5 chei
– card de identitate
– 6 pini activi
– actionare prin cama DIN
– stift antigaurire, din otel calit
– protectie la picking prin pini cu forma speciala
– Certificat in EN-1303:2015
– nivel de securitate standard plus
– se preteaza pentru Sisteme Master-Key

Silvotop Deblocări uși Oradea recomandă schimbarea cu Semicilindru Iseo R6 datorită următoarelor avantaje și caracteristici ale acestei piese:

  1. Calitatea brandului: Iseo este un brand renumit pentru fabricarea produselor de înaltă calitate și siguranță în domeniul sistemelor de închidere și securitate.
  2. Material durabil: Alama este un material rezistent la uzură și coroziune, ceea ce face ca semicilindrul să aibă o durată mai lungă de viață.
  3. Chei de înaltă securitate: Cu 5 chei plate reversibile și un card de identitate, acest semicilindru oferă un nivel crescut de securitate și control asupra accesului.
  4. Rezistență la metode de forțare: Cu 6 pini activi, stift antigaurire din oțel calit și protecție la picking prin pini cu formă specială, acest semicilindru este proiectat să reziste la încercările de forțare și manipulare.
  5. Conformitate cu standardele: Certificarea EN-1303:2015 garantează că produsul respectă standardele de securitate europene în vigoare.
  6. Nivel de securitate standard plus: Acest nivel de securitate este adecvat pentru majoritatea aplicațiilor rezidențiale și comerciale, oferind un echilibru bun între protecție și cost.
  7. Compatibilitate cu sistemele Master-Key: Semicilindrul Iseo R6 se potrivește pentru utilizarea în sistemele de închidere Master-Key, permițând crearea unui sistem ierarhic de acces în funcție de nevoile utilizatorilor.

Prin urmare, noi recomandăm schimbarea cu Semicilindru Iseo R6 pentru a vă oferi un produs de calitate, durabil și cu un nivel de securitate adecvat, care se potrivește cerințelor dvs. și asigură un mediu sigur și protejat.