Project Description

Siguranța locuinței tale este o prioritate, de aceea îți recomandăm cilindrul Europrofil Mul-T-Lock, disponibil prin intermediul Silvotop Deblocări uși Oradea. Cu un corp din alamă și 7 pini activi de închidere, acesta oferă o protecție maximă împotriva infractorilor.

Acționarea prin cama DIN face folosirea sa ușoară și eficientă, în timp ce cheia reversibilă, cu cap plastifiat, vine însoțită de 5 chei și un card de identitate. De asemenea, cilindrul este dotat cu protecție împotriva piking-ului și bumping-ului, prevenind apăsarea pinilor.

Pentru o protecție suplimentară, cilindrul Mul-T-Lock dispune și de o protecție anti-găurire, atât pentru corp, cât și pentru rotor, datorită protecțiilor din oțel de calitate.

Cilindrul Mul-T-Lock este o alegere excelentă pentru protejarea locuinței tale.

Vei primi produsul de calitate instant dacă apelezi la serviciile noastre deblocări uși mobil Oradea. Noi venim la ușa ta în 30 de minute, deblocăm ușa și montăm cilindrul nou la nevoie. Mașina noastră de intervenție deține de un stoc amplu de produse de schimb pentru ușa ta blocată sau stricată.