Project Description

Silvotop Deblocări Uși Oradea recomandă cilindrul Iseo F6 datorită trăsăturilor sale de securitate și fiabilitate. Acesta este un cilindru Europrofil din alamă, echipat cu o cheie verticală crestată și 6 pini activi, care asigură un nivel de securitate bază. De asemenea, cilindrul dispune de o protecție eficientă împotriva găuririi prin intermediul știftului din oțel de calitate și a pinilor cu formă specială, ce împiedică picking-ul.

Cilindrul Iseo F6 are un nivel de securitate certificat conform standardului EN-1303:2015, iar sistemul său de acționare prin cama DIN asigură o funcționare ușoară și fiabilă. De asemenea, cilindrul poate fi integrat în sisteme Master-Key, fiind astfel ideal pentru utilizare în clădiri cu mai multe uși și utilizatori. Cu un set de 3 chei, cilindrul Iseo poate fi livrat în doar câteva zile de la comandă.

Cu serviciul nostru deblocări uși mobil în Oradea, ajungem la ușa ta în doar 30 de minute.

Deblocăm ușa și înlocuim cilindrul la nevoie pe loc. Mașina noastră de intervenție este dotată cu un stoc bogat de piese de schimb, astfel încât avem întotdeauna piesa de schimb potrivită pentru ușa ta blocată sau deteriorată.

Nu trebuie decât să ne suni și vom fi acolo în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți rezolva problema. Pentru noi siguranța locuinței tale este o prioritate!