Project Description

Brand: Mul-T-Lock Lăcătuș Oradea

Cilindrul cu buton Mul-T-Lock Clasic Pro este o soluție avansată de securitate recomandată de către lăcătușul Silvotop Deblocări uși Oradea. Acest cilindru oferă o siguranță maximă pentru ușa ta, garantând protecție și pacea ta interioară.

Caracteristici cheie: deblocări auto oradea

  • Cilindru Europrofil cu corp din alamă: Construcția solidă din alamă asigură durabilitate și rezistență la forțe exterioare.
  • Tehnologie pin in pin cu 10 pini activi: Cilindrul Mul-T-Lock Clasic Pro utilizează o tehnologie avansată, cu pini în interiorul altor pini, oferind un nivel ridicat de complexitate și securitate. Cheia este patentată, asigurându-ți protecția exclusivă.
  • Cheie reversibilă și cap plastifiat: Cheia inclusă este reversibilă, iar capul plastifiat îmbunătățește confortul în utilizare. În pachet, vei primi 3 chei și un card de identitate.
  • Protecție împotriva apasării piniilor (picking și bumping): Cilindrul Mul-T-Lock Clasic Pro are o protecție specială care împiedică accesul neautorizat prin apasarea piniilor. Astfel, se asigură că doar cheia corectă poate fi utilizată pentru a debloca ușa.
  • Protecție împotriva găuririi (drilling): Atât corpul cât și rotorul cilindrului sunt protejate împotriva găuririi prin utilizarea unor protecții din oțel de înaltă calitate. Aceasta adaugă un strat suplimentar de siguranță pentru a preveni accesul neautorizat.
  • Actionare prin cama DIN: Cilindrul Mul-T-Lock Clasic Pro utilizează o actionare prin cama DIN, asigurând o funcționare lină și fiabilă.
  • Posibilitatea de realizare în sisteme Master-Key: Cilindrul poate fi integrat în sisteme Master-Key, oferindu-ți control și flexibilitate suplimentare în gestionarea accesului.

Alege siguranța și protecția superioară cu Cilindrul cu buton Mul-T-Lock Clasic Pro. Produsul este recomandat de către lăcătușul Silvotop Deblocări uși Oradea și reprezintă alegerea ideală pentru a-ți proteja casa sau proprietatea.